VMware

VMware je vodeća tvrtka u ponudi virtualnih rješenja. Neovisno da li se radi o desktop računalima ili datacentrima; malom, srednjem ili velikom poduzeću, VMware cloud computing namjenjen je svakom poslovanju.

Korisnici se oslanjaju na VMware rješenja kako bi smanjili kapitalne i operativne izdatke, osigurali kontinuitet poslovanja, ojačali sigurnost te "ozelenili" svoje poslovanje.

VMware je osnovan 1998. godine, a od 2004. godine većinskim vlasnikom tvrtke postaje EMC2.
Sjedište tvrtke VMware nalazi se u Palo Alto, California. S više od 130 000 korisnika, 22 000 partnera i 6 700 zaposlenih, VMware je jedna od najbrže restućih softverskih tvrtki.

U 2008. godini, VMware je ostvario ukupan prihod od 1,9 mlrd. USD.


Proizvodi i rješenja

Nagrađivani proizvodi
VMware u svojoj ponudi ima širok asortiman nagrađivanih proizvoda za virtualizaciju, od besplatnih softvera za virtualiziranje desktop računala i servera do naprednih, enterprise-class, platformi za optimiziranje datacentara i IT infrastrukture.

Dokazana rješenja
Širok asortiman VMware dokazanih virtualnih rješenja bavi se kompleksnim izazovima s kojima se svakodnevno suočavaju IT organizacije, uključujući:

  • konsolidaciju servera i optimizaciju infrastrukture
  • kontinuitet poslovanja
  • vitrualizaciju datacentara
  • desktop rješenja

Napredna tehnologija i vrijednost

VMware svojim korisnicima nudi virtualna rješenja putem:

  • u potpunosti razvijenih, dokazanih, proizvoda neusporedivih performansi, robustnosti i pouzdanosti
  • u potpunosti virtulaizirane infrastrukture, sažimajući i raspoređujući virtulanu imovinu za korištenje u dinamičnom, automatiziranom okruženju
  • neutralne platforme i otvorenog standarda koji doprinose većoj interoperabilnosti; veća fleksibilnost postiže se prilikom stvaranja prostora s zajedničkim resursima, neovisno o tome koji se operativni sustav i hardverska platforma koriste
  • maksimalne vrijednosti koja se postiže bržim povratom uloženog profita (ROI – Return on investment), nižim troškovima vlasništva, prihvaćanjem scale-as-you-growe ciklusa te stalanim rastom vrijednosti

VMware:

www.vmware.com